Вгору
  • Європейський університет провів опитування студентів щодо різних аспектів університетського життя
  •  

 

З метою забезпечення якості освіти, реалізації студентоцентрованого навчання та механізмів відкритості освітнього простору, в червні 2023 року в Європейському університеті було проведено неперсоніфіковане анкетування здобувачів освіти. Студенти мали змогу заповнити опитувальник та надати відверті відповіді з різних питань організації навчального, виховного, наукового процесів.

Участь у голосуванні взяли 534 здобувачі освіти усіх структурних підрозділів університету, що склало 15% від загальної кількості здобувачів університету. Це дозволяє вважати вибірку достатньою для аналізу узагальнених результатів та прийняття необхідних рішень в частині Менеджменту якості освіти. 

Основні результати анкетування такі.
І. За рівнем задоволеності від навчання Університет отримав відмінну та добру оцінку від 75,7% студентів.
ІІ. Організацією навчального процесу задоволені 92,7% студентів.
ІІІ. Розклад занять задовольнив 93,1% студентів.  
ІV. 76,8% студентів висловились за онлайн навчання з наступного семестру, так як вважають цю форму оптимальною в сучасних умовах. 
V. Якістю викладання в університеті задоволені 91% студентів.
VІ. Серед опитаних 63,5% студентів брали участь у позааудиторних університетських заходах (гуртки, клуби, спорт, конференції, виставки тощо) протягом навчального року. 
VІІ. Наступного року студенти найбільше очікують на англійський розмовний куб (38,2%), клуб інтелектуальних ігор (29,4%) та спортивні секції (28,5%). При цьому 34,1% студентів зазначили, що цікавляться виключно навчанням. 

На питання, чи порадили б опитувані Європейський університет як місце навчання, 88,4% студентів відповіли Так. 

Адміністрація університету дякує студентам за участь в анкетуванні, а викладачам за якісну роботу протягом складного 2022-2023 н.р.

Отримані від анкетування результати допоможуть нам забезпечити якість надання освітніх послуг, а здобувачам – отримати гідну професійну підготовку.

 

      

  • Інші події
  •  
  • fb
  • yt
  • tt
(044) 334-53-04
бульвар академіка Вернадського, 16 В
Visa / MasterCard