Вгору
  • Вітаємо команду StudyBuddy Європейського університету з виходом у фінал конкурсу стартапів «Підприємницький університет»!
  •  

 

Вітаємо команду StudyBuddy Європейського університету, що увійшла до топ-3 найкращих стартапів серед українських університетів за програмою  «Підприємницький університет»

 

Команда першокурсників факультету психології та соціальних технологій Європейського університету вийшла у фінал конкурсу стартапів «Підприємницький університет», у якому брали участь понад 90 університетів України!

 

Фінальний стартап-батл, до якого потрапили 7 найкращих стартап команд відбувся 4 липня 2023 року. Команда Європейського університету StudyBuddy змагалася  у фіналі з командами Національного університету «Львівська політехніка», Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г. Короленка, Гусятинського фахового коледжу Тернопільського національного технічного університету, Національного авіаційного університету.

 

StudyBuddy - це віртуальна платформа на основі штучного інтелекту з пошуку репетиторів, менторів та однодумців за профілем навчання. Команда  студентів  311/2 групи Мітіна Катерина та Сулиз Дарина гідно представили Європейський університет на фінальному пітчингу стартапів. Студенти підготували сучасну презентацію та досить професійно представили свою розробку за 3 хвилини.

 

За результатами фіналу конкурсу команда Європейського університету потрапила у трійку найкращих та отримала у нагороду курс безкоштовного навчання в акселераційній програмі від мережі академічних бізнес-інкубаторів YEP з можливостями менторської та грантової підтримки для подальшої реалізації стартапу.

 

Вітаємо наших креативних студентів та бажаємо подальших успіхів та інноваційного розвитку задля відновлення економіки України!

 

Ініціатива YEP «Підприємницький університет» реалізується спільно з Міністерством цифрової трансформації України, Офісом з розвитку підприємництва та експорту, Дія.Бізнес, Міністерством освіти і науки України, Міністерством молоді та спорту України, Ukrainian Startup Fund, Genesis за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України».

 

   

  • Інші події
  •  
  • fb
  • yt
  • tt
(044) 334-53-04
бульвар академіка Вернадського, 16 В
Visa / MasterCard