Вгору
  • Вітаємо переможців І етапу Всеукраїнського конкурсу "От, де, люде, наша слава, слава Україні"!
  •  

 

З нагоди 210-ї річниці нашого великого Поета і Пророка Тараса Шевченка 01 грудня було проведено І етап Всеукраїнського конкурсу "От, де, люде, наша слава, слава Україні".

Метою конкурсу було прищепити студентства навички захопливої краєзнавчої роботи з пошуку нових, забутих, призабутих імен, а також цікавих і ще невідомих деталей із життя знаних своїх земляків.

 

Вітаємо студентів-переможців Європейського університету першого етапу:

 

На рівні Фахового "Бізнес-коледжу:

І місце - Вигівський Володимир (науковий керівник: Атаманська С.С., к.і.н., доцент кафедри інформаційної, бібліотечної, архівної справи та соціально-політичних і гуманітарних дисциплін).

ІІ місце – Клюс Яна, Шевчук Ніка (Науковий керівник: Бортун К.О., к.філол.н., доцент кафедри інформаційної, бібліотечної,  архівної справи та соціально-політичних і гуманітарних дисциплін).

ІІІ місце – Шкурат Микола (науковий керівник: Атаманська С.С., к.і.н., доцент кафедри інформаційної, бібліотечної, архівної справи та соціально-політичних і гуманітарних дисциплін).

 

На факультетському рівні:

І місце - Дмитрієва Анастасія (студентка факультету психології та соціальних технологій, науковий керівник: Бортун К.О., к.філол.н., доцент кафедри інформаційної, бібліотечної,  архівної справи та соціально-політичних і гуманітарних дисциплін).

ІІ місце - Пєшков Дмитро

(студент факультету психології та соціальних технологій, науковий керівник: Бортун К.О., к.філол.н., доцент кафедри інформаційної, бібліотечної,  архівної справи та соціально-політичних і гуманітарних дисциплін).

ІІІ місце - Олійник Крістіна

(студентка факультету психології та соціальних технологій, науковий керівник: Бортун К.О., к.філол.н., доцент кафедри інформаційної, бібліотечної,  архівної справи та соціально-політичних і гуманітарних дисциплін).

 

Переможці отримали сертифікати та готуються подати свої роботи на наступному конкурсному етапі!

 

     

  • Інші події
  •  
  • fb
  • yt
  • tt
(044) 334-53-04
бульвар академіка Вернадського, 16 В
Visa / MasterCard