Вгору
  • Англійський розмовний клуб Європейського університету запрошує на щонедільні онлайн зустрічі
  •  

26 лютого відбулася традиційна щонедільна зустріч англійського розмовного клубу Європейського університету English Speaking Club EU. 25 учасників взяли участь у обговоренні теми Colors.

Чекаємо усіх охочих наступної неділі, 5го березня, о 10:00 на обговорення теми Clothing.

 

Speaking club (розмовний клуб) - це група людей, які зустрічаються з метою вдосконалення своїх мовних навичок та розвитку комунікативної компетентності.

 

Чому варто брати участь у таких клубах:

 

Вдосконалення мовних навичок: у розмовному клубі ви будете мати можливість вживати мову вживу та отримувати повноцінний зворотний зв'язок від інших учасників, що може допомогти вам поліпшити ваші мовні навички.

 

Розвиток комунікативної компетентності: у розмовному клубі ви будете отримувати практичний досвід спілкування з людьми різного віку, національності та культурного фону, що допоможе вам розвивати навички міжособистісного спілкування.

 

Розширення кругозору: у розмовному клубі ви матимете можливість поспілкуватися з людьми з різних країн та дізнатися про їхню культуру, традиції та спосіб життя. Це може допомогти вам розширити свій кругозір та збагатити свій світогляд.

 

Знайомства та співпраця: у розмовному клубі ви матимете можливість знайомитися з новими людьми та знаходити співрозмовників для співпраці та подальшого розвитку.

 

Якщо хочете заговорити англійською вже в цьому році - доєднуйтесь до нашої телеграм групи: https://t.me/+Iip4KgXZLSoxNTRi

 

Задля успішного тренування навичок говоріння, група поділяється на підгрупи і в приватних кімнатах (2-3 особи) ви зможете практикувати англійську мову!

  • Інші події
  •  
  • fb
  • yt
  • tt
(044) 334-53-04
бульвар академіка Вернадського, 16 В
Visa / MasterCard